Referenties DJ's

Referenties

   
   

Dj Kai

Dj les voor kinderen is populair, bij House of Beats kun je starten vanaf 8 jaar.

De vader van Kai schreef: Mijn zoon Kai (9 jaar) volgt nu wekelijks DJ les bij Rene en hij heeft al zoveel geleerd. Rene neemt echt alle tijd voor m, waardoor hij ook echt alles begrijpt wat ie moet doen. Met simpele tips en aanwijzingen lukt het altijd om de platen perfect te mixen Aan de hand van Rene is het ook al gekomen tot een zelfgemaakte mix.

Wij kunnen House of Beats echt aanraden voor een ieder die beginselen van het "DJen"wil leren. Rene is zeer proffessioneel en zeer gedreven en weet dat op een begrijpelijke manier over te brengen op z'n leerlingen

Kai

 

Een Hardwell mash-up remix van Dj Kai: https://soundcloud.com/djkai-7/hardwell-feat-eva-simmons-take-over-molotov-kai-remix

 


I Love Nista

Dj Nista is lokaal talent in de omgeving van Haarlemmermeer, elke week is hij wel ergens te bewonderen in één van zijn dj optredens. Als promotie voor internet doeleinden moest er in november 2012 een live set worden opgenomen. Gewoon een lekkere set van ongeveer 1 uur in de house style van Dj Nista.
House of Beats heeft geholpen met het selecteren van de tracks en de volgorde zodat er een lekkere opbouw ontstaat. Nadat de set was opgenomen zijn ongelijke volumes bijgesteld en is de gehele set gemasterd zodat er een volle sound ontstaat.

i-love-nista 

 Website: http://www.djnista.nl/

You tube: http://youtu.be/g6_D8GuUAe8

Copyright © 2012 House of beats. Alle rechten voorbehouden.
Door KC Media