Tarieven

Tarieven overzicht

Voor onze advies diensten werken we met vaste uur tarieven. Het geld moet altijd voorafgaand aan de les worden overgemaakt of contant worden betaald.

Algemeen uurtarief: € 42,50,- 

 

(Deze prijzen zijn inclusief B.T.W. en exclusief eventuele reiskosten).

Voor clinics, groepen en vooraf vastgestelde lange termijn begeleiding gelden andere tarieven op aanvraag. Stuur hiervoor een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.

Voor het afnemen van diensten bij House of Beats gelden algemene lesvoorwaarden.

 

Reiskosten

landkaart-nederlandIndien een les van 2 uur op locatie moet worden gegeven gelden er reiskosten en uurtarieven. De reiskosten worden berekend aan de hand van de reisafstand tussen Aalsmeer en de gewenste locatie.

Het all-in tarief voor kilometer vergoeding en reistijd is:

Per kilometer:                 € 1,45

Voorbeeld: De les moet worden gehouden in Gouda. De reisafstand tussen Gouda en Aalsmeer is 39 kilometer x € 1,45 = € 56,55. Deze reiskosten € 56,55 + de kosten voor 2 lesuren € 64,- vormen het totaal bedrag van € 120,55 (inclusief B.T.W.)

 

 

 

Bezoek adres “house of beats”

locatie hobCrown Business Studios Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

 

 

 

 

Route

Aalsmeer ligt net onder Amsterdam, via de N196 is “House of Beats” goed te bereiken. De kantoren ingang bevindt zich aan de zijkant aan de Cleefkade (zie foto). Links en rechts van deze kantoren ingang zijn enkele parkeerplekken, let op meestal met blauwe kaart voor maximaal 2 uur parkeren. Indien er geen parkeerplekken meer beschikbaar zijn kan er ook in de naast gelegen woonwijk worden geparkeerd, let op ook blauwe kaart voor maximaal 2 uur parkeren. Ga niet door de slagbomen het Crown Business terrein op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2012 House of beats. Alle rechten voorbehouden.
Door KC Media