Referenties

Beleef Muziek Zang Opname

Beleef muziek is een muziekschool in Hoofddorp, de eigenaar Robert-Jan schreef:

Mijn naam is Robert-Jan Broersma; ik ben een pianodocent en zangcoach uit Hoofddorp. Net voor de zomervakantie heb ik met 5 leerlingen verschillende songs opgenomen bij Rene. Dit was een geweldige ervaring voor mijn leerlingen. Rene begeleidt dit zeer professioneel en wist de meiden ook op hun gemak te stellen tijdens de zang opnamens. Het eindresultaat van de opnames is geweldig.

Ik kan Rene van harte aanbevelen!

Robertjan

Website: http://www.beleefmuziek.nl/

 


Dansschool Pleunie

Al meedere jaren verzorgt House Of Beats de muziek voor de jaarafsluiting van Dansschool Pleunie in de schouwburg De Meerse in Hoofddorp.

Pleunie schreef over House of Beats:

Ik ben Pleunie Jansen en heb mijn eigen dansschool. Rene (House of Beats) maakt ieder jaar mooie mixen en zorgt dat de muziek goed afgestemd is op elkaar. Hij levert alles super goed en snel af. Mede door Rene kunnen wij ieder jaar een fantastische show neerzetten.

Bedankt hiervoor!

pleunie 2013

Website: http://www.dansschoolpleunie.nl/

You tube filmpje: http://youtu.be/VHBKUn8IQuU

 


OBS Kudelstaart

Elk einde van het schooljaar geeft groep 8 van de openbare school in Kudelstaart een theater voorstelling. House of Beats verzorgt al meerdere jaren het camera werk van deze show en maakte van de verschillende shots een mooie compilatie met close up beelden van de kinderen. Het hoofd van de school en alle kinderen van groep 8 waren enthousiast, er is weer een mooie herinnering bewaard gebleven.

 obs

 Website: http://www.obs.nl/

 


Speciale Mix voor Kim van Bergen

Kim is een professioneel danslerares (bij o.a. Jolanda Verbeek) en bedenkt de geografie op muziek vaak zelf. Voor deze gelegenheid heeft House Of Beats een speciale Michael Jackson Mega Mix gemaakt van ongeveer 4 minuten. Het resultaat mag er wezen, de muziek en de geografie van Kim sluiten goed bij elkaar aan. Binnenkort zal er een filmpje worden gepost.

Kim schreef over House Of Beats:

Mijn naam is Kim en ik ben professioneel danseres en docente in streetjazz dance. Vandaar dat ik ook regelmatig gebruik maak van René, van House of Beats, zijn kwaliteiten om muziek voor mij te laten mixen. Ik weet veel van ritmes en maten maar laten we eerlijk zijn, mixen of zelfs knippen van muziek is een vak apart. Soms ga ik naar de studio en andere keren mail ik mijn nummers. Het resultaat is elke keer weer Super!

Kim

Facebook: http://www.facebook.com/kim.vanbergen 

Copyright © 2012 House of beats. Alle rechten voorbehouden.
Door KC Media