Referenties

Beleef Muziek Zang Opname

Beleef muziek is een muziekschool in Hoofddorp, de eigenaar Robert-Jan schreef:

Mijn naam is Robert-Jan Broersma; ik ben een pianodocent en zangcoach uit Hoofddorp. Net voor de zomervakantie heb ik met 5 leerlingen verschillende songs opgenomen bij Rene. Dit was een geweldige ervaring voor mijn leerlingen. Rene begeleidt dit zeer professioneel en wist de meiden ook op hun gemak te stellen tijdens de zang opnamens. Het eindresultaat van de opnames is geweldig.

Ik kan Rene van harte aanbevelen!

Robertjan

Website: http://www.beleefmuziek.nl/

 


Dansschool Pleunie

Al meedere jaren verzorgt House Of Beats de muziek voor de jaarafsluiting van Dansschool Pleunie in de schouwburg De Meerse in Hoofddorp.

Pleunie schreef over House of Beats:

Ik ben Pleunie Jansen en heb mijn eigen dansschool. Rene (House of Beats) maakt ieder jaar mooie mixen en zorgt dat de muziek goed afgestemd is op elkaar. Hij levert alles super goed en snel af. Mede door Rene kunnen wij ieder jaar een fantastische show neerzetten.

Bedankt hiervoor!

pleunie 2013

Website: http://www.dansschoolpleunie.nl/

You tube filmpje: http://youtu.be/VHBKUn8IQuU

 


OBS Kudelstaart

Elk einde van het schooljaar geeft groep 8 van de openbare school in Kudelstaart een theater voorstelling. House of Beats verzorgt al meerdere jaren het camera werk van deze show en maakte van de verschillende shots een mooie compilatie met close up beelden van de kinderen. Het hoofd van de school en alle kinderen van groep 8 waren enthousiast, er is weer een mooie herinnering bewaard gebleven.

 obs

 Website: http://www.obs.nl/

 


Speciale Mix voor Kim van Bergen

Kim is een professioneel danslerares (bij o.a. Jolanda Verbeek) en bedenkt de geografie op muziek vaak zelf. Voor deze gelegenheid heeft House Of Beats een speciale Michael Jackson Mega Mix gemaakt van ongeveer 4 minuten. Het resultaat mag er wezen, de muziek en de geografie van Kim sluiten goed bij elkaar aan. Binnenkort zal er een filmpje worden gepost.

Kim schreef over House Of Beats:

Mijn naam is Kim en ik ben professioneel danseres en docente in streetjazz dance. Vandaar dat ik ook regelmatig gebruik maak van René, van House of Beats, zijn kwaliteiten om muziek voor mij te laten mixen. Ik weet veel van ritmes en maten maar laten we eerlijk zijn, mixen of zelfs knippen van muziek is een vak apart. Soms ga ik naar de studio en andere keren mail ik mijn nummers. Het resultaat is elke keer weer Super!

Kim

Facebook: http://www.facebook.com/kim.vanbergen 

House of beats Montage & Producties

Behalve de adviezen die wij geven aan house dj’s en producers heeft “House of Beats” ook een productie afdeling. Dit betekend dat wij opnames en montages kunnen verzorgen voor muziek (en soms ook video) producties.


Een greep uit de beschikbare diensten:


Misschien staat de dienst die U zoekt niet in het bovenstaande overzicht. U kunt ons altijd een email sturen met uw vraag, mogelijk kunnen wij U toch helpen.


De prijzen voor op maat gemaakte producties en diensten worden vooraf berekend aan de hand van de benodigd te besteden uren.

Klik hier voor een overzicht van de basis tarieven en reiskosten berekening.

Opname van producties

Heeft U al een goed concept voor een dj mix, demo/mixtape of wilt U een hoge kwaliteit compilatie opnemen, wij kunnen dit verzorgen.

U wordt dan uitgenodigd in de “House of Beats” studio voor de opname van de productie en werkt met de volgende apparatuur:

 • 3 Pioneer cd spelers type CDJ-2000;
 • 1 Pioneer mengtafel type DJM-2000;
 • 2 Technics draaitafels type SL-1200 MKII (zwart);
 • 1 versterker type Musichall a50.2;
 • 2 monitor speakers type Phonar Veritas M3.


Als de mix klaar is wordt hij geanalyseerd, afgemixt en gemasterd. Daarna neemt U de opname van je productie in het gewenste format mee naar huis, op (data) cd / dvd of op een zelf meegebrachte USB stick. Het is verstandig om zelf een koptelefoon mee te nemen.

Klik hier voor een overzicht van de basis tarieven en reiskosten berekening.

Muziek voor shows en voorstellingen

Bij shows zoals een dans voorstelling of een mode show speelt de muziek een belangrijke rol. Het moet exact aansluiten bij het optreden op het podium, meestal spreken we dus over maatwerk.

Om de muziek passend te krijgen voor de show moet er vaak nog het e.e.a. gebeuren:

 • Selectie van passende tracks;
 • Edits (inkorten/knippen);
 • Speciale op maat gemaakte mixen;
 • Volume aanpassingen;
 • Rangschikken en wegschrijven van tracks op een betrouwbare drager.


Bent U een show aan het organiseren en wilt U zich geen zorgen maken over de muziek, schakel dan “House of Beats” in en wij denken alle of één van de bovenstaande stappen samen met U uit. We komen naar de door U gewenst locatie om de voorstelling door te nemen en de producties worden in de studio afgemaakt.


Bij muziek voor shows en voorstellingen wordt er vooraf een prijs met U afgesproken.

Klik hier voor een overzicht van de basis tarieven en reiskosten berekening.

Mix projecten op maat

Wilt U muziek in een specifieke volgorde of format gemixt hebben dan kunnen wij dit bij “House of Beats” voor U verzorgen, mix projecten op maat.

De variaties zijn eigenlijk oneindig maar hierbij een kleine greep uit de mogelijkheden:

 • Producties voor reclames en commerciële doeleinden;
 • Muziek voor shows en voorstellingen;
 • Overzetten van band of vinyl opnames naar een digitale drager;
 • Opzetten van een podcast;
 • Speciale thema mixen;
 • Mash-up mixen.

 

Vooraf zullen wij uw wensen bespreken en samen bekijken welke mogelijkheden en oplossingen er zijn voor uw mix project. Wij voeren alle werkzaamheden uit met grote zorg voor de best mogelijke geluidskwaliteit en leveren een eindproduct af wat zo goed mogelijk aansluit bij uw vragen en wensen.

Voor mix projecten op maat zal er vooraf met U een prijs worden afgesproken.

Klik hier voor een overzicht van de basis tarieven en reiskosten berekening.

Copyright © 2012 House of beats. Alle rechten voorbehouden.
Door KC Media