Studio Opstelling

Elke producer krijgt ermee te maken, welke studio apparatuur heb ik nodig om mijn ding te doen. Er is een groot aanbod van software en hardware: keyboards, digital audio wavestations (DAW’s), geluidskaarten, monitor speakers, master apparatuur, VSTi plug-ins.


Vaak hangt de aanschaf van apparatuur samen met het beschikbare budget, maar wat zijn dan de beste keuzes en waar kan je de apparatuur het beste kopen? De bijkomende kosten vallen meestal ook nog tegen, heb je bijvoorbeeld al gedacht aan je monitor speakers en versterker apparatuur, een goede studio koptelefoon. De juiste studio opstelling van je speakers is daarbij van essentieel belang en misschien heb je wel geluidsisolatie of materiaal nodig om de akoestiek in je ruimte te verbeteren.


Bij “House of Beats” kunnen we je helpen om aan de hand van je budget een complete studio opstelling uit te denken met alle benodigde tools en apparatuur, vanaf je koptelefoon tot aan de juiste VSTi plug-ins die het beste passen voor jouw producties.


Wij hebben geen relaties of afspraken met leveranciers of winkels, het advies is dus onafhankelijk. We kunnen bij jou langskomen om de studio opstelling te bespreken maar je kunt naar “House of Beats” studio komen.

Klik hier voor een overzicht van de basis tarieven en reiskosten berekening.

Copyright © 2012 House of beats. Alle rechten voorbehouden.
Door KC Media