Social media plan voor producers

Wil jij je producer carrière al vanaf het begin goed aanpakken of ben je kwalitatief al goed op weg maar wil het nog niet lukken je producties onder de aandacht te brengen dan is het essentieel om goed te kijken naar je “social media plan”.


Tegenwoordig is social media één van de belangrijke items om je te presenteren als producer. Je kunt er grote groepen mensen mee bereiken maar ook grote groepen mensen mee irriteren als je ze overspoelt met ongewenste informatie. Het is verstandig om hier dus een paar bewuste keuzes te maken.


Iedereen heeft wel een facebook pagina maar bij een “social media plan” komt er meer om de hoek kijken. Welke sites zijn allemaal interessant voor jou en hoe presenteer je jezelf en in welke taal? Alles hangt af van de doelen die je wilt bereiken. Bij “House of Beats” kunnen we je helpen je doelen te stellen en je te helpen dit in de praktijk te brengen reken houdend met: Wat is interessant voor de ontvanger van jouw berichten!!!


We kunnen bij jou langskomen om alles te bespreken maar je kunt ook naar de “House of Beats” studio komen. In een relatief korte periode kunnen we al een goede opzet maken voor jou social media als producer.

Klik hier voor een overzicht van de basis tarieven en reiskosten berekening.

Copyright © 2012 House of beats. Alle rechten voorbehouden.
Door KC Media