Referenties

Muziektheorie met Steff

Wil je verder komen met produceren dan is kennis van de muziektheorie een essentieel onderdeel van je skills. Vaak kun je al binnen 10 lessen van 1 uur een behoorlijke basis opbouwen. Zo ook Steff Buckert:

Ik heb al een aantal lessen met name over muziektheorie bij Rene gevolgd en ik ben echt een heel stuk wijzer geworden. Rene legt alles graag en met duidelijkheid uit. Ik ben zeer tevreden. Als je beter wilt worden in het produceren of de muziektheorie ben je naar mijn mening hier aan het juiste adres!

Steff

Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=1516207642&fref=ts

 


Afmixen met Simon

Er worden veel vragen gesteld over het afmixproces, gelukkig kunnen we hier dus veel mensen verder mee helpen. Onder ander Simon Holla, hij schreef:

Mijn 2 laatse lessen gehad over het afmix proces voor mijn afgeronde tracks.
In 4 uur tijd ben ik enorm veel wijzer geworden over het proces achter het afmixen. Rene weet waar hij het over heeft en heeft veel goede op- en aanmerkingen waardoor je eindmix al meteen beter gaat klinken. Ook vragen die ik tussendoor had werden steeds uitgebreid beantwoord.
Tevens heeft Rene me geholpen met adviezen voor mijn werkruimte, waardoor de akoestiek een stuk beter zal worden. Nu kan ik alleen maar de kennis in praktijk gaan brengen, en samen met het opgestelde stappenplan mijn afgeronde tracks afmixen!

Rene, nomaals bedankt!

Simon

Facebook: http://www.facebook.com/simon.holla

 


Verrassingsles voor Turkse DJ

In het kader van ADI Amsterdam 2013 krijgt de turkse dj Tamer Sanli een 3 uur durende verrassingsles. De les gaat over het gebruik van Ableton Live 8 en mixen in toonhoogte of te wel harmonisch mixen. Het waren 3 intensieve uren in de engelse taal maar erg geslaagd.

Sabine regelde de verrassingsles en schreef:

Een echte aanrader!!  ook om aan iemand 'kado' te geven.  In 3 uur tijd zoveel geleerd en gehoord. Rene weet waar hij het over heeft. Het analyseren en verbeteren van een reeds gemaakte mix, echt super informatie en tips gegeven. Er waren wat vragen over het gebruik van Ableton dus daar is hij perfect op ingegaan. Alle apperatuur aanwezig en door het 1 op 1 word alle tijd optimaal gebruikt.
Top rene!!  Nogmaals heel erg bedankt en nu al het geleerde in praktijk gaan brengen :)

tamer sanli

Link naar de soundcloud van Tamer aka Deepnest: http://soundcloud.com/tamersanli

 


Ableton Tutorial

In samenwerking met www.danceproducer.net werkte House of Beats aan een Ableton Tutorial. In deze tutorial wordt uitgelegd hoe je een project op een juiste manier opstart. Een nieuw project opstarten lijkt in eerste instantie heel simpel maar met een paar goede tips ga je georganiseerd aan de slag en bespaar je later veel tijd tijdens het produceren.

danceproducer

De link naar het filmpje: http://youtu.be/nOUlaLU5XgY

 


10 Lessen voor Pascal

Pascal uit Leiden volgde 10 lessen produceren bij House of Beats. Vanaf de basis van de muziek theorie tot aan het eindproces afmixen werd uitgebreid behandeld in een weekelijkse sessie van 1 uur.

Pascal schreef:

Ik heb een flink aantal advieslessen gevolgd voor produceren en heb heel veel kunnen leren. HoB heeft duidelijk de kennis en ervaring in huis om die adviezen te geven. Het is een keurige nieuwe compacte studio die goed bereikbaar is. En de prijs is in vergelijking met andere cursussen die online te vinden zijn heel schappelijk, zeker omdat het één op één lessen zijn zodat het advies op jouw situatie afgestemd kan worden en je echt jouw vragen kan stellen.

Al met al, ik ben zeer tevreden :)

Copyright © 2012 House of beats. Alle rechten voorbehouden.
Door KC Media