Advies voor producers

Sommige mensen zijn redelijk laconiek over het produceren van house track. Ja, met een simpel loopje, een basdrum en een baslijn heb je al een goede basis maar als je de producties echt naar een hoger niveau wilt brengen komt er meer bij kijken. Behalve een stapel software en hardware is het erg handig om bekend te raken met de verschillende technieken diep in de productie. Daarnaast zul je op enig moment te maken krijgen met toonhoogtes en akkoorden, en daarmee de muziek theorie. Voor zowel de beginnende als de gevorderde producers kan “House of Beats” hulp bieden.


Wij passen onze adviezen aan op jouw situatie, we zullen dus eerst onderzoeken waar jij staat als producer en waar je ondersteuning kan gebruiken. Dus geen lange standaard cursussen en verplicht te volgen lessen voor hoge prijzen, nee specifiek advies voor producers en jouw persoonlijke situatie. We geven de adviezen op basis van een vast uurtarief en je kunt zoveel lessen volgen als je wilt.

Wij bieden de volgende tips/tools/advies voor producers:

 

De kracht van “House of Beats” is dat wij naar jou (home)studio kunnen komen, zo hebben we een duidelijk beeld hoe jij je productie opbouwt en kunnen we de leermomenten direct verwerken in jouw track. Bovenop de vaste uurtarieven worden er wel reiskosten berekend.

Klik hier voor een overzicht van de basis tarieven en reiskosten berekening.

Copyright © 2012 House of beats. Alle rechten voorbehouden.
Door KC Media