Keuze en aanschaf dj apparatuur

Elke dj krijgt ermee te maken, welke apparatuur heb ik nodig om mijn ding te doen. Er is zoveel aanbod van mixers, cd spelers,  digitale controllers, effecten of misschien wil je zelfs nog wel met vinyl draaien.


Vaak hangt de keuze en aanschaf van dj apparatuur samen met het beschikbare budget, maar wat zijn dan de beste keuzes en waar kan de apparatuur het beste kopen? De bijkomende kosten vallen meestal ook nog tegen, heb je bijvoorbeeld al gedacht aan je monitor speakers en versterker apparatuur, een koptelefoon, of wat dacht je van een meubel waar je alles in kunt zetten.


Bij “House of Beats” kunnen we je helpen om aan de hand van je budget een complete opstelling uit te denken met alle benodigde tools en apparatuur, vanaf je koptelefoon tot aan het kabeltje naar je computer om een vette opname te maken.


Wij hebben geen relaties of afspraken met leveranciers of winkels, het advies is dus onafhankelijk. We kunnen bij jou langskomen om de keuze en aanschaf dj apparatuur te bespreken maar je kunt ook naar “House of Beats” studio komen.

Klik hier voor een overzicht van de basis tarieven en reiskosten berekening.

Copyright © 2012 House of beats. Alle rechten voorbehouden.
Door KC Media