Gebruik dj apparatuur

Het lijkt allemaal zo simpel, je stopt alle stekkers van je dj apparatuur in het stopcontact en mixen maar. Wil je er echt serieus aan werken om je dj skills naar een hoger level te brengen dan werkt dit in de praktijk meestal anders.  Voordat je de stekkers in het stopcontact steekt is het verstandig naar je dj set up te kijken, staat alles wel praktisch opgesteld? Met welke versterker apparatuur en speakers werk je? Is de speaker opstelling wel goed ten opzichte van de ruimte?


Als de stekkers dan uiteindelijk wel in het stopcontact zitten dan wordt alle dj apparatuur aangeschakeld en heb je ineens een regio aan knoppen voor je neus. Mogelijk weet je niet waar je moet beginnen om dit allemaal uit te zoeken. Bij “House of Beats” kunnen we beginners maar ook gevorderden stap voor stap door het gehele proces leiden. Het gebruik van fader technieken, EQ voor een strakke overgang en hoe gebruik je de eventueel aanwezige effecten. En hoe pas je alle technieken toe in jouw genre housemuziek zodat er een duidelijke en strakke mix ontstaat.

Wij kunnen naar jou (home)studio komen voor één of meerdere lessen in het gebruik van dj apparatuur. Zo hebben wij direct een beeld bij jou situatie en kunnen we gezamenlijk voor het beste resultaat gaan. Je kunt ook in onze studio langskomen en werken met:

  • 3 Pioneer cd spelers type CDJ-2000;
  • 1 Pioneer mengtafel type DJM-2000;
  • 2 Technics draaitafels type SL-1200 MKII (zwart);
  • 1 versterker type Musichall a50.2;
  • 2 monitor speakers type Phonar Veritas M3.


Het is verstandig om je eigen koptelefoon mee te nemen.

Klik hier voor een overzicht van de basis tarieven en reiskosten berekening.

Copyright © 2012 House of beats. Alle rechten voorbehouden.
Door KC Media