Basis principes/technieken voor een dj mix

Als je een vette demo wilt maken dan kom je er al snel achter dat er meer bij komt kijken dan alleen maar een paar plaatjes achter elkaar mixen. Je krijgt te maken met: wat is de perfecte platenkeus, opbouw van de mix, hoe lang duurt de mix, in welke mate gebruik ik mijn effecten. Dit zijn zomaar wat basis principes/technieken voor een dj mix.


Clubs, boekingskantoren en platenmaatschappijen ontvangen vaak honderden demo’s per week, hoe spring jij er nou tussenuit? Bij “House of Beats” kunnen we je helpen bij het samenstellen van een pakkende demo door goed te kijken naar wat je doelgroep wilt horen en alle belangrijke ingrediënten voor een goede mix toe te voegen. Zo komen we samen tot een gefundeerd concept voor jouw mix.


Als je dit wenst kunnen wij ook aanwezig zijn bij de opnamen zodat je zeker weet dat alle overgangen strak zijn gemixt en dat de uitgangspunten van het concept goed tot zijn recht komen in de mix.


Het voordeel bij “House of Beats” is dat wij naar jou (home)studio kunnen komen voor één of meerdere sessies of je kunt naar onze studio komen om het concept uit te werken en te werken aan je basis principes/technieken voor een dj mix. Daarnaast kunnen wij ook de opname van jou dj mix geheel voor jou verzorgen, je werkt dan met:

  • 3 Pioneer cd spelers type CDJ-2000;
  • 1 Pioneer mengtafel type DJM-2000;
  • 2 Technics draaitafels type SL-1200 MKII (zwart);
  • 1 versterker type Musichall a50.2;
  • 2 monitor speakers type Phonar Veritas M3.

 

Daarna neem je de mix in het gewenste format mee naar huis, op (data) cd / dvd of op een zelf meegebrachte USB stick. Het is verstandig om je eigen koptelefoon mee te nemen.

Klik hier voor een overzicht van de basis tarieven en reiskosten berekening.

Copyright © 2012 House of beats. Alle rechten voorbehouden.
Door KC Media