Referenties

   
   

Dj Kai

Dj les voor kinderen is populair, bij House of Beats kun je starten vanaf 8 jaar.

De vader van Kai schreef: Mijn zoon Kai (9 jaar) volgt nu wekelijks DJ les bij Rene en hij heeft al zoveel geleerd. Rene neemt echt alle tijd voor m, waardoor hij ook echt alles begrijpt wat ie moet doen. Met simpele tips en aanwijzingen lukt het altijd om de platen perfect te mixen Aan de hand van Rene is het ook al gekomen tot een zelfgemaakte mix.

Wij kunnen House of Beats echt aanraden voor een ieder die beginselen van het "DJen"wil leren. Rene is zeer proffessioneel en zeer gedreven en weet dat op een begrijpelijke manier over te brengen op z'n leerlingen

Kai

 

Een Hardwell mash-up remix van Dj Kai: https://soundcloud.com/djkai-7/hardwell-feat-eva-simmons-take-over-molotov-kai-remix

 


I Love Nista

Dj Nista is lokaal talent in de omgeving van Haarlemmermeer, elke week is hij wel ergens te bewonderen in één van zijn dj optredens. Als promotie voor internet doeleinden moest er in november 2012 een live set worden opgenomen. Gewoon een lekkere set van ongeveer 1 uur in de house style van Dj Nista.
House of Beats heeft geholpen met het selecteren van de tracks en de volgorde zodat er een lekkere opbouw ontstaat. Nadat de set was opgenomen zijn ongelijke volumes bijgesteld en is de gehele set gemasterd zodat er een volle sound ontstaat.

i-love-nista 

 Website: http://www.djnista.nl/

You tube: http://youtu.be/g6_D8GuUAe8

Contact

Contact en adres gegevens

House of Beats is gevestigd in Aalsmeer (Noord-Holland).  


Voor het opvragen van een offerte of het inplannen van een les kunt U een email sturen naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geef alstublieft duidelijk aan naar welke module uw interesse uitgaat en vermeld uw telefoonnummer zodat wij contact met U kunnen opnemen. Emails worden over het algemeen binnen 48 uur beantwoord.

 

Bezoek adres House of Beats:

Crown Business Studios Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Via de N201 is House of Beats makkelijk te bereiken. De kantoren ingang bevind zich aan de zijkant aan de Cleefkade (zie foto). Links en rechts van deze kantoren ingang zijn enkele parkeerplekken (let op meestal met blauwe kaart voor maximaal 2 uur parkeren). Indien er geen parkeerplekken meer beschikbaar zijn kan er ook in de naast gelegen woonwijk worden geparkeerd (let op ook blauwe kaart voor maximaal 2 uur parkeren). Ga niet door de slagbomen het Crown Business centre terrein op!

Opname van dj mixen

Heb jij al een goed concept en basis voor een mix of demo en wil je dit graag goed opnemen, wij kunnen dit voor jou verzorgen. Je wordt dan uitgenodigd in de “House of Beats” studio voor de opname van je dj mix en je werkt met de volgende apparatuur:

  • 3 Pioneer cd spelers type CDJ-2000;
  • 1 Pioneer mengtafel type DJM-2000;
  • 2 Technics draaitafels type SL-1200 MKII (zwart);
  • 1 versterker type Musichall a50.2;
  • 2 monitor speakers type Phonar Veritas M3.

 

Als de mix klaar is wordt hij geanalyseerd, afgemixt en gemasterd.  Daarna neem je de opname van je dj mix in het gewenste format mee naar huis, op (data) cd / dvd of op een zelf meegebrachte USB stick. Het is verstandig om je eigen koptelefoon mee te nemen.

Klik hier voor een overzicht van de basis tarieven en reiskosten berekening.

Social media plan voor djs

Wil jij je dj carrière al vanaf het begin goed aanpakken of ben je kwalitatief al goed op weg maar wil het nog niet lukken je mixen onder de aandacht te brengen dan is het essentieel om goed te kijken naar je “social media plan”.

Tegenwoordig is social media één van de belangrijke items om je te presenteren als dj. Je kunt er grote groepen mensen mee bereiken maar ook grote groepen mensen mee irriteren als je ze overspoelt met ongewenste informatie. Het is verstandig om hier dus een paar bewuste keuzes te maken.

Iedereen heeft wel een facebook pagina maar bij een social media plan voor djs komt er meer om de hoek kijken. Welke sites zijn allemaal interessant voor jou en hoe presenteer je jezelf en in welke taal? Alles hangt af van de doelen die je wilt bereiken. Bij “House of Beats” kunnen we je helpen je doelen te stellen en je te helpen dit in de praktijk te brengen reken houdend met: Wat is interessant voor de ontvanger van jouw berichten!!!

We kunnen bij jou langskomen om het social media plan voor jou als dj te bespreken maar je kunt naar “House of Beats” studio komen.

Klik hier voor een overzicht van de basis tarieven en reiskosten berekening.

Basis principes/technieken voor een dj mix

Als je een vette demo wilt maken dan kom je er al snel achter dat er meer bij komt kijken dan alleen maar een paar plaatjes achter elkaar mixen. Je krijgt te maken met: wat is de perfecte platenkeus, opbouw van de mix, hoe lang duurt de mix, in welke mate gebruik ik mijn effecten. Dit zijn zomaar wat basis principes/technieken voor een dj mix.


Clubs, boekingskantoren en platenmaatschappijen ontvangen vaak honderden demo’s per week, hoe spring jij er nou tussenuit? Bij “House of Beats” kunnen we je helpen bij het samenstellen van een pakkende demo door goed te kijken naar wat je doelgroep wilt horen en alle belangrijke ingrediënten voor een goede mix toe te voegen. Zo komen we samen tot een gefundeerd concept voor jouw mix.


Als je dit wenst kunnen wij ook aanwezig zijn bij de opnamen zodat je zeker weet dat alle overgangen strak zijn gemixt en dat de uitgangspunten van het concept goed tot zijn recht komen in de mix.


Het voordeel bij “House of Beats” is dat wij naar jou (home)studio kunnen komen voor één of meerdere sessies of je kunt naar onze studio komen om het concept uit te werken en te werken aan je basis principes/technieken voor een dj mix. Daarnaast kunnen wij ook de opname van jou dj mix geheel voor jou verzorgen, je werkt dan met:

  • 3 Pioneer cd spelers type CDJ-2000;
  • 1 Pioneer mengtafel type DJM-2000;
  • 2 Technics draaitafels type SL-1200 MKII (zwart);
  • 1 versterker type Musichall a50.2;
  • 2 monitor speakers type Phonar Veritas M3.

 

Daarna neem je de mix in het gewenste format mee naar huis, op (data) cd / dvd of op een zelf meegebrachte USB stick. Het is verstandig om je eigen koptelefoon mee te nemen.

Klik hier voor een overzicht van de basis tarieven en reiskosten berekening.

Copyright © 2012 House of beats. Alle rechten voorbehouden.
Door KC Media